Apel

Kubeł - czyli wszystkie brudy z forum ;-)

Apel

Postprzez ghost. » Śro Lut 03, 2010 6:58 pm

Zwracam się z apelem do ekipy Ghost Busters.

Ponieważ moje demony donoszą o próbach zamykania gęby niewygodnym użytkownikom pod pozorem łamania regulaminu informuję, iż:

1. Duchy nie istnieją. Wszelkie nazwy związane z tego typu określeniem w jakimkolwiek języku stanowią akt zbiorowego złudzenia optycznego. Ktokolwiek uważa, że widzi duchy na forum powinien skontaktować się z najbliższym specjalistą.

2. Duchy nie mają IP. IP jest właściwe istotom fizycznym. Banowanie IP ducha to akt równie desperacki co próba zamurowania ducha w ścianie.

3. Próba wymazania ducha z nawiedzonego forum jest nieskuteczna dla osób żywych z poziomem doświadczenia poniżej 20 000 i bez specjalnej umiejętności "egzorcysta" na poziomie minimum 32.

W związku z powyższym apeluję do osób o trzeźwym spojrzeniu na świat, aby zaprzestać prób ścigania istot niematerialnych i odpuścić wszelkie próby banowania. Niecelowe. Proponuję posłuchać ducha i pozwolić mu wrócić między żywych. Żywa postać jest łatwiejsza w obsłudze i nie wymaga ezoterycznych zabiegów.

Na razie można się kontaktować z duchem przez odpowiednie medium.

Z poważaniem
Postać nieistniejąca.
Otwarło się przejście do waszego świata. Powracam!
Awatar użytkownika
ghost.

Dołączenie: Nie Sty 31, 2010 9:33 pm

Re: Apel

Postprzez Kamil_Krysiak » Śro Lut 03, 2010 7:53 pm

Te... Niebyt. Jak już masz nie istnieć to chociaż nie zaśmiecaj nam forum. Mi się znudziło z tobą walczyć od ostatniej ,,wpadki" nie mam na Ciebie siły, jesteś bardziej jak dzieciak niż jak duch... ale niech będzie... baw się, piaskownica publiczna... tylko uważaj na pchły i nie wyrywaj nikomu zabawek. To na tyle z mojej strony, przenosze do Kosza.
Awatar użytkownika
Kamil_Krysiak
Rzecznik Praw Ucznia i Rodzica

Dołączenie: Sob Paź 31, 2009 6:37 pm
Miejscowość: Płock

Postprzez ghost. » Śro Lut 03, 2010 9:42 pm

Dziękuję uprzejmie, Wasza Dorosłość. Nie wiem co oznacza "zaśmiecać". Bo jeśli "głosić niepoprawne politycznie poglądy" to niestety to moja przypadłość jeszcze za życia. Tym bardziej w świecie wieczności.
Jeśli chodzi o zgryźliwość - to może. Robactwo cmentarne dość mi nagryzło, więc wiem jakie to uciążliwe. Obiecuję poprawę.
Co do zabierania zabawek - mam nie pomagać potrzebującym? No to niestety nie ja... Tu, w zaświatach pomoc potrzebującym zbłąkanym duszom to konieczność. Inaczej trafię do czyśćca.

A Panów Rzeczników będę czasem szczypał tak czy owak. Jestem raczej poltergeist, a ten - jak wiadomo ogólnie - poza tym, że nie istnieje to wkurza niemiłosiernie i nie pozwala spać spokojnie. A spokojnego snu to ja Panom Rzecznikom nie życzę.

Rzecznik Czegokolwiek ma nie spać tylko knuć i działać a nade wszystko nabierać wiedzy prawniczej. Ma pomagać. Jak go wyrzucą drzwiami to ma wejść oknem.

Albo przeniknąć przez ścianę. Jak duch :mrgreen:
Otwarło się przejście do waszego świata. Powracam!
Awatar użytkownika
ghost.

Postprzez ghost. » Śro Lut 03, 2010 9:49 pm

Zostałeś dożywotnio wyrzucony z tego Forum.
Twój adres IP został zbanowany.

I ja jestem dziecinny? Ile razy muszę napisać Nie jestem z tego świata. Duchy nie mają IP !!!. Banować można istotę żywą. I co to znaczy "dożywotnio"? Ja przecież nie jestem żywy...
Awatar użytkownika
ghost.

Postprzez Kamil_Krysiak » Śro Lut 03, 2010 10:39 pm

Nie wiem kto Cie ciągle banuje, może nawet skrypty i db mają cię dosyć...

@edit... sprawdź teraz... jak cos to pw, do uslug...
Awatar użytkownika
Kamil_Krysiak

Dołączenie: Sob Paź 31, 2009 6:37 pm
Miejscowość: Płock

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Tonery